Spring naar hoofd-inhoud

Welkom

Hartelijk welkom op onze school, Basisschool Laureyn". 

Laureyn is een school waar alle kinderen welkom zijn, ongeacht hun geloof of afkomst. We komen voort uit de fusie van OBS De Stelle en RKBS de Zeester.

Onze school neemt in het dorp Philippine een bijzondere plaats in, we zijn gevestigd in het gebouw van de brede school, samen met kinderopvangorganisatie “Prokino” (Juultje), kinderopvangorganisatie “Eigen wijs” (Rupsje Nooitgenoeg), de bibliotheek en de historische vereniging. Vanuit een veilige en beschermde omgeving willen we kinderen leren om hun plaats te vinden in het dorp, de provincie en de wereld van nu. Onze school heeft ook een internationaal aspect, vanaf de kleutergroepen krijgen de kinderen les in de Engelse Taal.
Op onze school wordt op een moderne manier lesgegeven en met ons team werken we er hard aan om het onderwijs op een hoog peil te houden. We hebben aandacht voor de eigenheid van de kinderen, hun sterke kanten en hun behoefte aan ondersteuning. Ouders zijn experts als het gaat om kennis en begrip van hun eigen kind(eren), we werken daarom graag met hen samen om het beste uit ieder kind naar boven te halen. Door gesprekken met kinderen en ouders proberen de leerkrachten nog  beter in te spelen op de behoeften van  de kinderen. Zo krijgen we de stimulerende en belemmerende factoren nog beter in beeld. Hierdoor kunnen we in de lessen en begeleiding van de kinderen hier nog beter rekening mee houden.

Op onze website vindt u veel gegevens over onze school. Vier keer per jaar geven we per mail een nieuw infobulletin uit, daarin brengen we ouders op de hoogte van activiteiten, wetenswaardigheden en belangrijke data. Mocht u onze school willen bezoeken, dan bent u van harte welkom, u kunt telefonisch contact opnemen, of per mail, adresgegevens vindt u elders op deze website. Ook kunt u gewoon een keer binnenlopen.