Spring naar hoofd-inhoud

Welkom

Hartelijk welkom op onze school, 

Laureyn is een school waar alle kinderen welkom zijn, ongeacht hun geloof of afkomst. We komen voort uit de fusie van OBS De Stelle en RKBS de Zeester.

Onze school neemt in het dorp Philippine een bijzondere plaats in. We zijn gevestigd in het gebouw van de brede school. Samen met kinderopvangorganisatie “Prokino” (Juultje), kinderopvangorganisatie “Eigen wijs” (Rupsje Nooitgenoeg) vormen wij KindCentrum Laureyn. In ons gebouw vind je ook de bibliotheek en de historische vereniging. 

Vanuit een veilige en beschermde omgeving willen we kinderen leren om hun plaats te vinden in het dorp, de provincie en de wereld van nu. Onze school heeft ook een internationaal aspect, vanaf de kleutergroepen krijgen de kinderen les in de Engelse Taal.

We hebben aandacht voor de eigenheid van de kinderen, hun sterke kanten en hun behoefte aan ondersteuning. Ouders zijn experts als het gaat om kennis en begrip van hun eigen kind(eren); we werken daarom graag met hen samen om het beste uit ieder kind naar boven te halen. Door gesprekken met kinderen en ouders proberen de leerkrachten nog beter in te spelen op de behoeften van de kinderen. Zo krijgen we de stimulerende en belemmerende factoren nog beter in beeld. Hierdoor kunnen we in de lessen/begeleiding en ontwikkeling van de kinderen hier nog beter rekening mee houden.

Op onze website vindt u gegevens over onze school. Voor iedere vakantie brengen we een nieuwsbrief uit, daarin brengen we ouders op de hoogte van activiteiten, wetenswaardigheden en belangrijke data. Mocht u onze school willen bezoeken, dan bent u van harte welkom. U kunt telefonisch contact opnemen, of per mail, adresgegevens vindt u elders op deze website. Ook kunt u gewoon een keer binnenlopen.